Najlepszy dentysta w Gdańsku

Opinie pacjentów

Joanna Nowak
Joanna Nowak
18:58 03 Jun 20
Dr Magda jest fantastyczna ! Od wielu lat dba o mój uśmiech i zawsze jest perfekcyjnie!
Roman Odrzywolski
Roman Odrzywolski
17:17 09 Mar 20
Zawsze punktualnie, prawie bezboleśnie 😉,Polecam w 100 %
Mateusz Filipski
Mateusz Filipski
11:09 10 Feb 20
Serdecznie polecam usługi Państwa Podrlaskich. Dopiero tutaj udało mi się uporać z problemem wypadającego... kompozytu z jedynki. Po zabiegu jestem już kilka miesięcy i wszystko jest na swoim miejscu 🙂czytaj więcej
Alicja B.
Alicja B.
13:36 11 Oct 19
Chcę serdecznie podziękować Panu dr Łukaszowi Wojtyńskiemu za dzisiejszą pomoc, przy odbudowie załamanego zęba.... Pan doktor wykazał się wielką wiedzą i empatią . Dziękuję też Pani asystentce za wsparcie psychiczne w tej ciężkiej dla mnie sytuacji.czytaj więcej
Przemysław Daszyński
Przemysław Daszyński
09:19 07 May 19
Najlepszy stomatolog w Trójmieście. Prawdziwy lekarz z pasją do tego zawodu. Jestem pod ogromnym wrażeniem pracy... Pana Doktora, który pomógł nie tylko mnie ale też osobom po ciężkim wypadku, którym odbudował uzębienie. Pan Doktor przyjechał w niedzielę aby natychmiast udzielić pomocy. Implanty w Jego wykonaniu to bajka. Pan Andrzej jest zdecydowanie lekarzem z powołania, który wykonuje swój zawód z największą precyzją!.serdecznie polecam!!!!!!!!czytaj więcej
jol rut
jol rut
14:15 20 Apr 19
...żeby było śmieszniej o doktorze Podralskim usłyszałam od dentystki, która najpierw źle wypełniła kanały a... potem poleciła doktora Podralskiego, żeby to naprawił 😁. Inni dentyści nie dawali mi szansy na pełen uśmiech a u doktora Podralskiego nie było najmniejszego problemu Nowoczesne wyposażenie i pełen komfort w czasie zabiegów. Moi znajomi też nie szukają już innych gabinetów. Więcej..... w pełni zgadzam się z opiniami innych zachwyconych pacjentów .Reasumując, polecają go inni dentyści, polecam i ja 😁czytaj więcej
M. M.
M. M.
20:12 29 Mar 19
Pan Podralski w trakcie czterech wizyt naprawił wiele lat moich zaniedbań i doprowadził uzębienie do stanu, w... którym wymagane są tylko profilaktyczne kontrole. Wiele osób mi go polecało za profesjonalizm, ludzkie podejście, kompetencje i doświadczenie. Nie spodziewałam się, że wizyta u stomatologa może być przyjemna, ale już po pierwszej wiedziałam, że jestem w dobrych rękach. Poziom usług, do którego inni powinni dążyć.czytaj więcej
Miroslaw Skrzypkowski
Miroslaw Skrzypkowski
17:25 05 Jul 18
... jak najbardziej polecam, - miła I serdeczna obsługa pacjenta, a głównie fachowa pomoc lekarska ... 👍😀 .... Na zdj z dr A. Podralskim ☺czytaj więcej
Następne Opinie
Stomatologia Podralscy
5.0
Based on 22 reviews
powered by Facebook
Xymena Jastrowska
Xymena Jastrowska
2020-04-04T09:17:37+0000
Polecam Wszystkim - świetny dentysta. Jestem bardzo zadowolona z efektu - pełen profesjonalizm 🙂
Mateusz Filipski
Mateusz Filipski
2020-02-11T10:17:31+0000
Serdecznie polecam usługi Państwa Podrlaskich. Dopiero tutaj udało mi się uporać z problemem wypadającego... kompozytu z jedynki. Po zabiegu jestem już kilka miesięcy i wszystko jest na swoim miejscu 🙂read more
Маша Рарок
Маша Рарок
2020-02-06T13:52:55+0000
то просто ,супер.я є дуже задоволенна як роботою ,так і... обслугованнямread more
Martyna Filipska
Martyna Filipska
2020-02-05T21:57:35+0000
Profesjonalne podejście do pacjenta oraz wysoce wyspecjalizowana kadra. Ponadto miła i przyjemna atmosfera.... Serdecznie polecam 😊read more
Piotr Kosewski
Piotr Kosewski
2019-11-03T16:57:26+0000
Doktor Andrzej Podralski to wybitny specjalista. Mam do Niego pełne zaufanie! Polecam!
Janusz Purowski
Janusz Purowski
2019-10-18T17:58:05+0000
Stomatologia na najwyższym poziomie!!! Polecam gorąco.
Anna Chudzik
Anna Chudzik
2019-09-30T19:45:38+0000
Najlepsi 😍💙💪 Jak leczyć zęby, to tylko u nich 😁
Madzia Lija
Madzia Lija
2019-07-31T19:59:21+0000
W moim trudnym przypadku jedynki zabieg przebiegł bezbolesnie i jak zwykle w super atmosferze:) byłam w innych... gabinetach i nikt nie mógł sobie z tym poradzić, aż w końcu trafiłam do kliniki Podralscy. Obsluga na najwyższym poziomie. Z całego serca polecam!read more
Wioletta Schleichert
Wioletta Schleichert
2019-07-29T09:02:14+0000
Polecam w 100%.Żadna klinika nie chciala podjąć się leczenia zębów mojej córki. Pan Doktor Podralski podjął... się tego trudnego wyzwania. Po zakończeniu leczenia. Łzy wzruszenia u wszystkich. Uśmiech nie schodzi jej z twarzy. PIĘKNIE. Dziękuję Panie Doktorze 😊DZIĘKUJĘ również Panią asystentką jesteście Panie cudowne.read more
Steen Simonsen
Steen Simonsen
2019-02-19T10:50:44+0000
Very professional dentists.
Aneta Marek
Aneta Marek
2018-07-12T11:15:44+0000
Bardzo mila obsluga Dr.Podralski zawsze nie zawiedzie polecam
Jola Ponikowska
Jola Ponikowska
2018-06-08T06:55:08+0000
Tak .. to już 10 lat kiedy spotykam się w sprawie moich ząbków z cudowną panią doktor Wronkowską.Jej... profesjonalizm i pytania czy nie dokucza mi podczas borowania powodują źe czuję się pewnie i mam pełne zaufanie....pozdrawiamread more
Tamara Milkamanowicz-Jakubowska
Tamara Milkamanowicz-Jakubowska
2018-06-06T17:59:43+0000
Każda wizyta jest przede wszystkim miła. Zarówno obsługa w recepcji i co najważniejsze wizyta w gabinecie.... Profesjonalna sympatyczna personelu,który do każdego pacjenta ma indywidualne podejście. Polecam wszystkim. Wszystkie problemy starają się rozwiązać jak najlepiej. ��read more
Ramazan Osman Jakubowski
Ramazan Osman Jakubowski
2018-06-06T17:53:44+0000
Zawsze bardzo miła i fachowa obsługa Polecam wszystkim od małego dziecka po seniora
Karolina Gryglas
Karolina Gryglas
2018-06-06T16:06:00+0000
Fachowa pomoc przy naprawie zęba 1 ,przy Pana Łukasza pomocy 20 minut i po wizycie �
Magdalena Demediuk
Magdalena Demediuk
2018-04-09T16:03:20+0000
Stomatologia na najwyższym poziomie!!! Polecam gorąco.
Marek Marek
Marek Marek
2018-03-25T15:36:18+0000
Aneta Marek
Aneta Marek
2018-03-17T20:00:55+0000
Agnieszka Wiewiórcia
Agnieszka Wiewiórcia
2018-01-05T17:41:43+0000
Mój Tata wczoraj wrócił wesoły i uśmiechnięty z wizyty u dr Podralskiego. Zakończył wstawianie dwóch... implantów. Wszystko przebiegało sprawnie, szybko i bezboleśnie. W imieniu Taty gorąco polecam zwłaszcza tym, którzy boją się wizyty u stomatologa. W tym gabinecie zabiegi są przyjemnością i przebiegają bezstresowo.read more
Bianka Kot
Bianka Kot
2017-12-03T13:39:50+0000
Najwyższa jakość i profesjonalizm. Zdecydowanie polecam!
Nikola Szymańska
Nikola Szymańska
2017-09-29T20:55:07+0000
Gorąco polecam!
Monika Rakoczy
Monika Rakoczy
2017-09-21T18:55:03+0000
Dr. Andrzej Podralski to zdecydowanie najlepsze ręce w jakie można oddać się w Trójmiejskiej stomatologii, jeśli... i nie w całej Polsce. Polecam gabinet, oraz zarówno jego jak i resztę współpracowników.read more
Ula Maria
Ula Maria
2017-09-17T20:36:53+0000
Aleksandra Niwińska
Aleksandra Niwińska
2017-09-17T20:35:58+0000
Agnieszka Batura-Baturewicz
Agnieszka Batura-Baturewicz
2017-07-24T15:23:02+0000
Pani doktor Magdalena Żółtak-Staroń najlepsza. Moja córka leczy się u Pani Magdy już 11 lat. Bardzo miła,... kompetentna i mimo urazu córki do wcześniejszych stomatologów, teraz sama pyta i pilnuje terminów wizyt u Pani Magdy. Polecamy!read more
Joanna Nowak
Joanna Nowak
2017-07-21T08:29:38+0000
Anna Stanek
Anna Stanek
2017-07-18T17:45:21+0000
Ekstrakcja ósemki przebiegła tak sprawnie, że musiałam się kilka razy upewnić, że na pewno już po zabiegu!... Fachowa i przemiła pomoc. Polecam 🙂read more
Karina Krukowska
Karina Krukowska
2017-05-26T06:57:00+0000
Martyna Iwańska
Martyna Iwańska
2017-05-17T00:43:20+0000
Wojtek Gliszczyński
Wojtek Gliszczyński
2017-05-16T09:03:46+0000
Next Reviews

Gabinety Stomatologiczne Podralscy

0 komentarzy

Wyślij komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *