Najlepszy dentysta w Gdańsku

Opinie pacjentów

Joanna Nowak
Joanna Nowak
18:58 03 Jun 20
Dr Magda jest fantastyczna ! Od wielu lat dba o mój uśmiech i zawsze jest perfekcyjnie!
Roman Odrzywolski
Roman Odrzywolski
17:17 09 Mar 20
Zawsze punktualnie, prawie bezboleśnie 😉,Polecam w 100 %
Mateusz Filipski
Mateusz Filipski
11:09 10 Feb 20
Serdecznie polecam usługi Państwa Podrlaskich. Dopiero tutaj udało mi się uporać z problemem wypadającego... kompozytu z jedynki. Po zabiegu jestem już kilka miesięcy i wszystko jest na swoim miejscu 🙂czytaj więcej
Alicja B.
Alicja B.
13:36 11 Oct 19
Chcę serdecznie podziękować Panu dr Łukaszowi Wojtyńskiemu za dzisiejszą pomoc, przy odbudowie załamanego zęba.... Pan doktor wykazał się wielką wiedzą i empatią . Dziękuję też Pani asystentce za wsparcie psychiczne w tej ciężkiej dla mnie sytuacji.czytaj więcej
Przemysław Daszyński
Przemysław Daszyński
09:19 07 May 19
Najlepszy stomatolog w Trójmieście. Prawdziwy lekarz z pasją do tego zawodu. Jestem pod ogromnym wrażeniem pracy... Pana Doktora, który pomógł nie tylko mnie ale też osobom po ciężkim wypadku, którym odbudował uzębienie. Pan Doktor przyjechał w niedzielę aby natychmiast udzielić pomocy. Implanty w Jego wykonaniu to bajka. Pan Andrzej jest zdecydowanie lekarzem z powołania, który wykonuje swój zawód z największą precyzją!.serdecznie polecam!!!!!!!!czytaj więcej
jol rut
jol rut
14:15 20 Apr 19
...żeby było śmieszniej o doktorze Podralskim usłyszałam od dentystki, która najpierw źle wypełniła kanały a... potem poleciła doktora Podralskiego, żeby to naprawił 😁. Inni dentyści nie dawali mi szansy na pełen uśmiech a u doktora Podralskiego nie było najmniejszego problemu Nowoczesne wyposażenie i pełen komfort w czasie zabiegów. Moi znajomi też nie szukają już innych gabinetów. Więcej..... w pełni zgadzam się z opiniami innych zachwyconych pacjentów .Reasumując, polecają go inni dentyści, polecam i ja 😁czytaj więcej
M. M.
M. M.
20:12 29 Mar 19
Pan Podralski w trakcie czterech wizyt naprawił wiele lat moich zaniedbań i doprowadził uzębienie do stanu, w... którym wymagane są tylko profilaktyczne kontrole. Wiele osób mi go polecało za profesjonalizm, ludzkie podejście, kompetencje i doświadczenie. Nie spodziewałam się, że wizyta u stomatologa może być przyjemna, ale już po pierwszej wiedziałam, że jestem w dobrych rękach. Poziom usług, do którego inni powinni dążyć.czytaj więcej
Miroslaw Skrzypkowski
Miroslaw Skrzypkowski
17:25 05 Jul 18
... jak najbardziej polecam, - miła I serdeczna obsługa pacjenta, a głównie fachowa pomoc lekarska ... 👍😀 .... Na zdj z dr A. Podralskim ☺czytaj więcej
Następne Opinie
Stomatologia Podralscy
5.0
Based on 30 reviews
powered by Facebook
Weronika Schleichert
Weronika Schleichert
2021-01-04T22:04:36+0000
polecam ❤ robią cuda, podejście do pacjenta jak i cala reszta ❤❤❤❤❤
Anders Wisenberger
Anders Wisenberger
2020-10-23T18:40:08+0000
Polecam wszystkim. Service na najwyzszym poziomie, profesjonalny i serdeczny kontakt z Dr Andrzejem i calym... zespolem.PozdrawiamMonika i Anders Wisenbergerread more
Xymena Jastrowska
Xymena Jastrowska
2020-04-04T09:17:37+0000
Polecam Wszystkim - świetny dentysta. Jestem bardzo zadowolona z efektu - pełen profesjonalizm 🙂
Mateusz Filipski
Mateusz Filipski
2020-02-11T10:17:31+0000
Serdecznie polecam usługi Państwa Podrlaskich. Dopiero tutaj udało mi się uporać z problemem wypadającego... kompozytu z jedynki. Po zabiegu jestem już kilka miesięcy i wszystko jest na swoim miejscu 🙂read more
Маша Рарок
Маша Рарок
2020-02-06T13:52:55+0000
то просто ,супер.я є дуже задоволенна як роботою ,так і... обслугованнямread more
Martyna Filipska
Martyna Filipska
2020-02-05T21:57:35+0000
Profesjonalne podejście do pacjenta oraz wysoce wyspecjalizowana kadra. Ponadto miła i przyjemna atmosfera.... Serdecznie polecam 😊read more
Piotr Kosewski
Piotr Kosewski
2019-11-03T16:57:26+0000
Doktor Andrzej Podralski to wybitny specjalista. Mam do Niego pełne zaufanie! Polecam!
Janusz Purowski
Janusz Purowski
2019-10-18T17:58:05+0000
Stomatologia na najwyższym poziomie!!! Polecam gorąco.
Anna Chudzik
Anna Chudzik
2019-09-30T19:45:38+0000
Najlepsi 😍💙💪 Jak leczyć zęby, to tylko u nich 😁
Madzia Lija
Madzia Lija
2019-07-31T19:59:21+0000
W moim trudnym przypadku jedynki zabieg przebiegł bezbolesnie i jak zwykle w super atmosferze:) byłam w innych... gabinetach i nikt nie mógł sobie z tym poradzić, aż w końcu trafiłam do kliniki Podralscy. Obsluga na najwyższym poziomie. Z całego serca polecam!read more
Wioletta Schleichert
Wioletta Schleichert
2019-07-29T09:02:14+0000
Polecam w 100%.Żadna klinika nie chciala podjąć się leczenia zębów mojej córki. Pan Doktor Podralski podjął... się tego trudnego wyzwania. Po zakończeniu leczenia. Łzy wzruszenia u wszystkich. Uśmiech nie schodzi jej z twarzy. PIĘKNIE. Dziękuję Panie Doktorze 😊DZIĘKUJĘ również Panią asystentką jesteście Panie cudowne.read more
Steen Simonsen
Steen Simonsen
2019-02-19T10:50:44+0000
Very professional dentists.
Aneta Marek
Aneta Marek
2018-07-12T11:15:44+0000
Bardzo mila obsluga Dr.Podralski zawsze nie zawiedzie polecam
Jola Ponikowska
Jola Ponikowska
2018-06-08T06:55:08+0000
Tak .. to już 10 lat kiedy spotykam się w sprawie moich ząbków z cudowną panią doktor Wronkowską.Jej... profesjonalizm i pytania czy nie dokucza mi podczas borowania powodują źe czuję się pewnie i mam pełne zaufanie....pozdrawiamread more
Tamara Milkamanowicz-Jakubowska
Tamara Milkamanowicz-Jakubowska
2018-06-06T17:59:43+0000
Każda wizyta jest przede wszystkim miła. Zarówno obsługa w recepcji i co najważniejsze wizyta w gabinecie.... Profesjonalna sympatyczna personelu,który do każdego pacjenta ma indywidualne podejście. Polecam wszystkim. Wszystkie problemy starają się rozwiązać jak najlepiej. ��read more
Ramazan Osman Jakubowski
Ramazan Osman Jakubowski
2018-06-06T17:53:44+0000
Zawsze bardzo miła i fachowa obsługa Polecam wszystkim od małego dziecka po seniora
Karolina Gryglas
Karolina Gryglas
2018-06-06T16:06:00+0000
Fachowa pomoc przy naprawie zęba 1 ,przy Pana Łukasza pomocy 20 minut i po wizycie �
Magdalena Demediuk
Magdalena Demediuk
2018-04-09T16:03:20+0000
Stomatologia na najwyższym poziomie!!! Polecam gorąco.
Marek Marek
Marek Marek
2018-03-25T15:36:18+0000
Aneta Marek
Aneta Marek
2018-03-17T20:00:55+0000
Agnieszka Wiewiórcia
Agnieszka Wiewiórcia
2018-01-05T17:41:43+0000
Mój Tata wczoraj wrócił wesoły i uśmiechnięty z wizyty u dr Podralskiego. Zakończył wstawianie dwóch... implantów. Wszystko przebiegało sprawnie, szybko i bezboleśnie. W imieniu Taty gorąco polecam zwłaszcza tym, którzy boją się wizyty u stomatologa. W tym gabinecie zabiegi są przyjemnością i przebiegają bezstresowo.read more
Bianka Kot
Bianka Kot
2017-12-03T13:39:50+0000
Najwyższa jakość i profesjonalizm. Zdecydowanie polecam!
Nikola Szymańska
Nikola Szymańska
2017-09-29T20:55:07+0000
Gorąco polecam!
Ula Maria
Ula Maria
2017-09-17T20:36:53+0000
Aleksandra Niwińska
Aleksandra Niwińska
2017-09-17T20:35:58+0000
Agnieszka Batura
Agnieszka Batura
2017-07-24T15:23:02+0000
Pani doktor Magdalena Żółtak-Staroń najlepsza. Moja córka leczy się u Pani Magdy już 11 lat. Bardzo miła,... kompetentna i mimo urazu córki do wcześniejszych stomatologów, teraz sama pyta i pilnuje terminów wizyt u Pani Magdy. Polecamy!read more
Joanna Nowak
Joanna Nowak
2017-07-21T08:29:38+0000
Anna Stanek
Anna Stanek
2017-07-18T17:45:21+0000
Ekstrakcja ósemki przebiegła tak sprawnie, że musiałam się kilka razy upewnić, że na pewno już po zabiegu!... Fachowa i przemiła pomoc. Polecam 🙂read more
Martyna Iwańska
Martyna Iwańska
2017-05-17T00:43:20+0000
Wojtek Gliszczyński
Wojtek Gliszczyński
2017-05-16T09:03:46+0000
Next Reviews

Gabinety Stomatologiczne Podralscy

1 komentarz

  1. B.Michalczyk

    P.Andrzej Podralski -bezwzględnie najlepszy stomatolog na świecie(niemal jestem pewna, że takiego człowieka równocześnie: pogodnego, profesjonalnego, wyrozumiałego, cierpliwego i oddanego pasji ,nie znajdziecie gdzie indziej). Wprowadza cudowną atmosferę, wywołując uśmiech na mojej twarzy,…chociaż przed zabiegiem wcale nie jest mi za wesoło. Dlatego nie dziwi fakt, że gromadzi wokół siebie zespół także empatycznych pracowników. Dziękuję.

    Odpowiedz

Wyślij komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *